info@cornelis.nl| 020 - 662 12 28
Slide background

De hors d’oeuvres van Arnold Cornelis

Was een hors d’oeuvre vroeger bedoeld als voorgerecht, de hors d’oeuvres van tegenwoordig hebben een totaal ander karakter, zeker die van Arnold Cornelis. Uitgebreide schotels rijkelijk voorzien van de meest uiteenlopende heerlijkheden, doen zelfs de meest verwende gourmet watertanden. En met recht. In combinatie met bijvoorbeeld geroosterd brood of ovenvers stokbrood en een goed glas wijn doen de hors d’oeuvres van Arnold Cornelis voor geen enkele maltijd onder. De garnering met fruit van het seizoen geven het geheel een bijzonder feestelijk karakter.

De salades van Arnold Cornelis

De salades van Arnold Cornelis zijn een belevenis op zich. Feestelijk opgemaakt op cateringschalen treft u een keur van gevarieerde heerlijkheden aan. Een combinatie van verse ingrediƫnten, vakmanschap en fantasie staan borg voor een smaakvol en smakelijk geheel.

De borrelhappen van Arnold Cornelis

Bij een drankje hoort een hapje, maar omdat smaken nu eenmaal verschillen kunt u bij Arnold Cornelis kiezen uit diverse bittergarnituren, warm en koud, maar allemaal even zorgvuldig bereid uit de allerbeste ingredienten. Of het nu is voor een geslaagde party of een receptie op kantoor, het culinaire gedeelte kunt u met een gerust hart aan Arnold Cornelis overlaten

Download hier een overzicht van onze schalen!