info@cornelis.nl| 020 - 662 12 28

Kom proeven van al het lekkere kerstbanket van Arnold Cornelis!

Daarom staan bij de banketbakkerij de rijen voor de deur rondom de feestdagen. En daar zijn wij erg blij mee, verteld Sandra Terpstra, directrice van banketbakkerij Arnold Cornelis. “De mensen halen graag wat (extra) lekkers voor de feestdagen, en dan zijn ze bij ons aan het juiste adres. Want rondom de feestdagen pakken wij uit met allerlei handgemaakt lekkers, zoals kerstkransen, banketletters en tulbanden. Dat weten onze klanten inmiddels ook en daarvoor komen ze van heinde en verre naar ons toe”

Extra openingsdata i.v.m. kerstdrukteKerst Arnold Cornelis

De kerstdrukte, daar leven we ieder jaar met elkaar naartoe. We gaan er met z’n allen voor, maken lange dagen en werken hard. Dat harde werken, dat schept onderling een band. Het is mooi om te zien dat we met zoveel inzet niet alleen prachtig ambachtelijk kerstbanket kunnen verkopen, maar ook nog eens al onze klanten goed kunnen helpen. Want uiteindelijk maken we met z’n allen een succes van de banketbakkerij.

Omdat we de drukte graag wat meer spreiden en onze klanten meer gelegenheid willen geven om wat feestelijks te kopen zijn we dit jaar ook op 24 december en oudejaarsdag (31 december)  geopend.

 

De kersttradities van Arnold Cornelis

We hebben de traditie om de etalage en de winkels elk jaar in kerstsferen te brengen. Qua producten en uitstraling bedenken we al ver van te voren wat er allemaal in moet komen. We verwerken altijd het kerstassortiment in de etalage zoals de kerststaven, stollen en banketkransen. Maar we spelen ook in op de kersttrends van het jaar. Een voorbeeld? De profiterol zal ook geëtaleerd worden dit jaar.

 

Het kerstbanket van Arnold Cornelis

Arnold Cornelis staat bekend om de banketstaven en het echte ambachtelijk kerstbanket. Moscovische en quadrie tulbanden met amandelbeslag; dat is nu echt bij uitstek een prachtproduct van Arnold Cornelis. Deze tulbanden worden nog op ambachtelijke wijze, volgens grootmoeders recept bereid. Maar ook de speciale kersttaarten met kerst details, die lopen als een trein.

De handgemaakte koekkransjes zijn erg gewild, die maken we ook maar 1 keer per jaar. Die zijn erg lekker voor bij de koffie of met een mooi rood lint voor in de kerstboom. De kersstol; daar komen mensen van heinde en verre voor naar onze verkooppunten, het is een echte een specialiteit. Wij gebruiken daar ons eigen geheime recept voor met amarenen kersen, dat maakt het brood erg lekker. Dat is lekker voor bij het ontbijt of bij de lunch maar kan ook goed s middags bij een kopje thee. Na de kerstdagen horen we veel dat de klanten het zo jammer vinden dat de kerstbroden er niet meer zijn.

Onze klanten komen naar onze winkel om weer even die nostalgie van vroeger te proeven en natuurlijk voor het heerlijke ambachtelijke banket. Een klant verteld; “Ik kwam hier vroeger al met mijn moeder, deze traditie zet ik graag voort.”

Kom dus dit weekend nog proeven van al het kerst lekkers in één van onze verkooppunten.